Bijdragen als burger: laat je stem horen!

City of Things maakt van Antwerpen een unieke proeftuin waarin innoverende technologieën en toepassingen op grote schaal uitgetest worden. Als burger ben jij een onmisbare schakel in dat verhaal. Dit project gaat niet enkel over de stad van morgen, maar ook over jouw toekomst als inwoner.

Om een stad echt slimmer te maken, zijn de ervaringen van inwoners onontbeerlijk. Je hoeft heus geen techneut of digital native te zijn: elke mening is cruciaal. Zelfs al heb je nog maar onlangs ontdekt dat apps geen beleg voor op de boterham is.

Dit kan jij doen:

  • Neem deel aan interactieve sessies zoals brainstorms, workshops en debatten. Via buurtverenigingen nodigen we alle betrokken burgers uit om hun stem te laten horen.
  • Blijf niet met vragen zitten: wil jij weten welke technologieën in jouw buurt worden uitgetest? Of heb je een vraag over de werking van luchtkwaliteitssensoren? Geen vraag is te gek. Laat maar horen.

Wil jij als burger bijdragen aan dit grensverleggende project?

Schrijf je in!

Slimme projecten

Ontdek

Ontdek de slimme stad

Ontdek

Deze website maakt gebruik van cookies met als enige doel het analyseren van surfgedrag, zonder enige commerciële insteek. Lees er hier meer over.

Accepteer cookies